Известие

Collapse
No announcement yet.

ключът...ужас!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ключът...ужас!!!

Здравейте, колеги!
    Днес разбрах, че съм си изгубил ключът. Ужас ! Беше ми само един. Така я купих и ми се досвидяха 150 лв за резервен. Сега имам заключена 166 - ца в двора.
    Знаете ли дали може да се направи ключ, с който да запали?

Може,ако имаш карта с кода.Ако нямаш май нема начин
    Освен ако ключара които ще ти смъкне три кожи не е факир и не програмира кода на място
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Нямам никакви карти. Става все по- безнадеждно

Comment

Първоначално публикувано от bat_go6o Покажи съобщение
        Нямам никакви карти. Става все по- безнадеждно
        Няма ли вариант да издириш предишния собственик и да попиташ за друг ключ?
        Аз също купих моята само с един ключ и не е ясно къде са останалите.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

За да я отвориш има три варианта-ключар, да счупиш стъкло или да отлепиш предното стъкло.Не знам кое е най-евтино,после разкарваш имобилайзера,ключ или пренареждане по готов ключ
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            За да я отвориш има три варианта-ключар, да счупиш стъкло или да отлепиш предното стъкло.Не знам кое е най-евтино,после разкарваш имобилайзера,ключ или пренареждане по готов ключ
            Отварянето е най-малкият проблем. Механиката на ключа също.
            Доколкото знам именно премахването на имобилайзера е трудното нещо в задачата.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Тъй,тъй..150-300лв не му мърдат според офертата на ключара.Неприятна случка която може да се случи на всеки
              Колега потърси из форума някога съм чел една тема,мисля беше в 156 раздела за колега с твоя проблем.Пак колега но ключар му отвори колата и му направи ключ.Но ще падне търсене..
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Да, май това беше темата.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Мне не позна Това е темата:
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%FE%F7%E0%F0

Успех

----------
                  П.П а това е ключара които е свършил работа http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=124
                  Ама като гледам,пиши на Джамал ако му има телефона.

---------------
                  Аааа колега не видях че си от Ст.Загора а човека е в София.Значи търси някои от твоя град.
                  Last edited by Linkestis; d.m.y г., 21:52.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Мне не позна Това е темата:
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%FE%F7%E0%F0

Успех

----------
                    П.П а това е ключара които е свършил работа http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=124
                    Ама като гледам,пиши на Джамал ако му има телефона.

---------------
                    Аааа колега не видях че си от Ст.Загора а човека е в София.Значи търси някои от твоя град.
                    Темата към която си дал линк е доста по - оптимистична............за разлика от другата (от моя пост), която може да ти разбалансира нервната система.

Дано му свърши работа на човека.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Колега пробвали с ключ от друга 166 аз с моя съм отключвал две коли дано и при теб стане
                      sigpic
                      166 JTD - Ex.
                      164 Super T.S.
                      145 T.S.

Comment

Първоначално публикувано от bat_go6o Покажи съобщение
                        Здравейте, колеги!
                        Днес разбрах, че съм си изгубил ключът. Ужас ! Беше ми само един. Така я купих и ми се досвидяха 150 лв за резервен. Сега имам заключена 166 - ца в двора.
                        Знаете ли дали може да се направи ключ, с който да запали?
                        Вариантите са 2 колега. Механичното отваряне и направата на ключ не влизат в това число. Та така:

1-ви вариант е. Сваляне на модула на имото, прочитане на пин кода от него и направата на чип за новия ключ.

2-ри вариант е препрограмиране на ЕКУ-то на мотора да не чака сигнал от имото, изключване на имобилайзера и си палиш колата с най-обикновен ключ.

В зависимост какъв е моторния компютър цената на вариант 2 може да е по-ниска
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

И третият вариант срещу 400+ лв. по спомен. По номер на шаси поръчка от Италия.
                          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Най - накрая Алфата запали. Ако някой около Стара Загора закъса като мен да ми пише !
                            PS Колегата ALEXIUS не върши работа. Писах му на лични, но дори не ми отговори за да ми откаже или да ме смота нещо като : Колата трябва да е при мен или - Не разбирам от този модел или - Вече не работя там и нямам нужното оборудване...

Comment

Working...
                            X